Endelig normale tilstander!

      Kommentarer er skrudd av for Endelig normale tilstander!

I helgen kunne regjeringen fortelle at stort sett alle tiltak knyttet til Covid-19 fjernes, og vi kan igjen komme oss i normal gjenge. Det betyr at treninger og kamper nå endelig kan gå som normalt! Det betyr også at nå må hver enkelt av oss (og de voksne på vegne av barna) selv ta ansvar og fornuftige valg i forhold til sykdom og smitte.

Som klubb jubler vi! Endelig kan alt av treninger og kamper gå som normalt, og alle som vil kan komme i hallen å se sine kjære!

Dog, for å kunne gjennomføre treninger og kamper er vi avhengig av friske spillere, trenere og dommere. Skal vi klare å stille lag til kamp de neste ukene så må vi huske å være hjemme fra hallen om vi er syke og/eller smittebærende. Vi har også trenere i klubben i risikogrupper som vi ønsker å ivareta. De stiller opp flere ganger i uken for barna våre, og vi trenger dem også de neste ukene og årene.

Vi ønsker derfor at alle forholder seg til «de gamle reglene» og holder seg borte fra hallen i 4 dager ved sykdom/positiv test – selv om du føler deg helt fin.

Håper det er forståelse for dette.