Slik kan du støtte klubben i ditt hjerte!

Det er mange måter du kan støtte Harstad Håndballklubb, slik at vi fortsatt kan være en klubb som bidrar til trygghet, mestring og trivsel på og utenfor håndballbanen. I tillegg til å bidra med dugnadshjelp, som trener, dommer, lagleder, foreldrekontakt, styremedlem, reiseleder og mye annet aktivt arbeid i klubben, så kan du støtte oss økonomisk på følgende måter:

  • Støttemedlemskap (send vipps)
  • Idrettsstrøm (send SMS)
  • Grasrotandel (send SMS)

Støttemedlemskap

Våre aktive medlemmer (spillere, trenere, lagledere og andre utvalg) utgjør brorparten av klubben, men vi setter også pris på våre støttemedlemmer. Vi vil at det skal være enkelt å melde seg som støttemedlem, og har opprettet en egen vippskonto for det!

Støttemedlem blir du ved å vippse 200 kroner til nummer 609889.

Da registrerer vi deg som støttemedlem for inneværende sesong.

PS: Ved sesongslutt slettes støttemedlemslisten, og du vippser på nytt til høsten om du ønsker å fortsatt være støttemedlem.

Idrettsstrøm (Kraft til idretten)

Kraft til idretten er et nasjonalt idrettskonsept utviklet av vår sponsor Polar Kraft, og produktet som selges er Idrettsstrøm. For hver kWh du som kjøper Idrettsstrøm forbruker, går ett øre til klubben. I tillegg til det ene øret per kWh, får vi også en «bonus» om vi får nok abonnenter knyttet til oss. Prisen er konkurransedyktig, så dette er en av de enkleste måtene å støtte klubben på! Det er ingen bindingstid.

Grasrotandel

Hver gang du spiller hos Norsk Tipping, så vil inntil 7 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til Harstad håndballklubb, hvis du velger oss som din Grasrotmottaker. Verken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres!

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

  • SMS, send «Grasrotandelen 988829536» til 60000
  • Hos kommisjonæren
  • Mobilspill
  • Norsk Tipping sine nettsider (lenke her)

Her kan du lese mer om Grasrotandelen og hvordan du kan støtte oss!