Harstad Funkis

Harstad Funkis er en flott gjeng som møtes til trening i Stangneshallen på mandager.

Harstad Funkis er et TH-lag – Tilrettelagt håndball. Laget ble opprettet i 2015, og i dag består laget av 18 spillere i et spredt aldersnivå, samt et trener/lederteam bestående av fire personer. Laget trener en gang i uken hele året, utenom sommerferien hvor legger vi opp plan i forhold til egentrening, der de motiverer hverandre til innsats ved å legge ut bilder fra trening turer og treningsøkter de har.

Fra en sped begynnelse, og frem til i dag, har laget gjort store fremskritt på flere områder, både spillemessig og sosialt. Spillerne er svært stolte av laget sitt.

Laget driftes som et eget selvdrevet lag, det vil si at spillerne og trenere/lagledere står ekstra på for å hente ressurser til driften av laget slik at de får blant annet delta på turneringer, investere i utstyr og bekledning samt drive med rekruttering.

Tilbudet baserer seg på frivillige og har en sterk oppslutning i trener/lederteam samt foreldregruppen som virkelig står på for å gi et godt tilbud til spillerne.

Alle skal være inkludert

Hos oss er det høyt under taket og plass til alle. Vi jobber for å se hver enkelt spiller og få det beste frem i hver enkelt.

Målet er at vi skal forbedre oss litt hver gang vi trener eller spiller kamp, samtidig som vi har det gøy. Det beste er når alle føler mestring, gjennom å bli sett, hørt og møtt på sitt nivå. Det er dette vi rundt laget strekker oss etter hver eneste gang vi gjør noe sammen.

Oppbygning rundt laget

Trenere/kontaktpersoner

  • Jan Lindgren hovedkontakt/trener Harstad Funkis/Harstad Funkis UNG T: 95882595
  • Beate Tande, trener Harstad Funkis/Harstad Funkis UNG
  • Ronja Steinås, trener Harstad Funkis UNG
  • Carina Bertheussen, hjelpetrener Harstad Kommune
  • Jørn Helge Johnsen, hjelpetrener Harstad Funkis

    Lagleder, kontakt Harstad Kommune: Anne-Grete Roulund T: 47276991

Treningstider

Treningstidene finner du her: Treningstider