Christian Møller-Olsen med trener-comeback for herrelaget

      Kommentarer er skrudd av for Christian Møller-Olsen med trener-comeback for herrelaget

Christian Møller-Olsen gjør comeback som trener for herrelaget, etter ett års pause. Riktignok har han holdt seg varm med å trene de viktige rekruttene våre på et av våre aldersbestemte lag, men gleder seg stort til å komme tilbake til herrehåndballen nå.

Til Harstad Tidende sier han:

Jeg er ikke den samme når jeg ikke har med herrehåndball å gjøre. Det tror jeg at hele familien min kan si at jeg er en annen mann når jeg ikke er en del av dette laget. Jeg opplever at det som vi har her er noe helt spesielt.

Ambisjonene for laget er noe justert i forhold til forrige sesong, men treneren forteller at de fortsatt vil gå på banen for å vinne! Og det er vi glade for.

Les mer i Harstad Tidende (bak betalingsmur).

Christian Møller-Olsen tilbake som herretrener. Foto: Ivar Hjelvik