Sesongen er snart over, og vi forbereder neste!

      Kommentarer er skrudd av for Sesongen er snart over, og vi forbereder neste!

Lagene våre er i ferd med å avslutte sesongen, og for de fleste er aller siste aktivitet Landsås-cupen som foregår 8.-10.juni. Men det betyr ikke at ikke noe skjer. Styret og alle utvalgene jobber for fullt med å planlegge neste sesong – det er mange ting som må på plass, og det i god tid før sommerferien.

Trenere og påmelding av lag neste sesong

Vi har allerede meldt på lagene for neste sesong, og antall lag blir flere enn på lenge. Samtidig jobber sportslig utvalg med å få på plass trenerteam til disse lagene. Vi er kjempeglade for alle som tar seg tid til å utvikle spillerne våre – det er ikke få timer som legges ned på en sesong, med 1-5 treninger per uke!

Puljeoppsett

Det er alltid spennende å se på hvilke andre lag som stiller i vår region, og hvilke puljer vi blir værende i. Arbeidet med å sette opp sesongen starter i mai, og foregår mer eller mindre fram til sesongstart. Det er mye som skal passe for mange lag over hele Nord-Norge!

Økonomi og sponsorater

Dette arbeidet foregår gjennom hele sesongen og akkurat nå er det en del fond, støtteordninger og sponsorater som har søknadsfrist – og vi har selvsagt mange planer som vi håper vi kan få støtte til – slik at flest mulig får mulighet til å trende håndball!