Kraftcupen 2021

Harstad Håndballklubb inviterer til Kraftcupen 2021 – 24.-26. september

Endelig åpnes det opp mer og mer for å drive normal idrett i landet, og vi er helt «i 100» over å kunne invitere til Kraftcupen igjen! I år blir turneringen en del av sesongoppkjøringen, og vi håper å se små og store spillere fra hele Nord-Norge i Harstad denne septemberhelga!

Påmelding

Påmelding gjøres ved å følge denne lenken:

Kraftcupen 2021, Harstad håndballklubb – Profixio

Vi setter pris på tidlig påmelding, og du kan være trygg på at om Covid-situasjonen endrer så vil det være mulig å avbestille og eventuell påmeldingsavgift blir tilbakebetalt (vi fakturerer uansett ikke denne før etter sommeren).

Årsklasser

Vi satser på å fylle opp alle årsklassene fra mix og oppover til og med 16 år, og håper at dere har lyst til å bli med! Vi tar et lite forbehold om å slå sammen klasser for å skape best mulig sportslig opplevelse for dere!

Overnatting

Det er fortsatt litt usikkert hvilke tilbud vi kan gi for overnatting, men dersom skolene åpner opp for det, så har vi en skole «på blokka». Mer informasjon om dette kommer. Vi jobber også med et opplegg for tilreisende i bobil/campingvogn, og håper å få dette til (nå slipper vi i hvert fall å tenker på vinterglatte veier).

Følg oss på Facebook!

Turneringen har en egen side på Facebook, følg den for å få med deg siste nytt, både før, under og etter turneringen: https://www.facebook.com/kraftcupen

Du vil etter hvert finne mer informasjon om turnering, overnatting, regler og påmelding under «Kraftcupen 2021» i menyen over!

Kraftcupen kommer i stand med god hjelp fra vår hovedsponsor: