Håndball for alle

      Kommentarer er skrudd av for Håndball for alle

«Håndball for alle» – klubbens solidaritetsfond ❤️

Håndball er en flott idrett som gir glede, mestring og fellesskap. Men ikke alle har like gode muligheter til å delta i denne aktiviteten. Noen kan ha økonomiske problemer, noen kan ha fysiske eller psykiske utfordringer, noen kan ha språk- eller kulturbarrierer. Harstad Håndballklubb har allerede i 2014 opprettet et solidaritetsfond som heter «Håndball for alle». Dette fondet skal bidra til at alle som vil spille håndball får den støtten og tilretteleggingen de trenger. Enten det er snakk om utstyr, kontingent, eller sosial integrering.

Harstad Håndballklubb er en klubb med lange tradisjoner og et bredt tilbud. Klubben ble stiftet i 1974 og har i dag over 380 medlemmer i alle aldre. Vi er også veldig stolte av Harstad Funkis, vårt lag for tilrettelagt håndball. Dette er et tilbud for spillere med nedsatt funksjonsevne som vil oppleve gleden av å spille håndball sammen med andre.

Klubben har Stangneshallen som sin hjemmearena og deltar med 21 lag i seriespill. Klubben drives på frivillig basis og er avhengig av engasjerte og dedikerte mennesker.

Støtte

Som klubb ønsker vi at alle skal føle seg velkommen, inkludert og som en del av Harstad Håndballklubb.
Hvis du selv trenger støtte eller kjenner noen som trenger støtte, kan du kontakte Beate Tande som er ansvarlig for fondet. Hun vil sørge for at du får den støtten og tilretteleggingen du trenger. Gjelder også hvis du vet eller aner om noen ikke begynner, eller er begynt og vurderer å slutte grunnet utfordringer som kan løse med støtte eller tilrettelegging. All kontakt vil bli behandlet konfidensielt.

Vil du hjelpe!
Hvis du vil være med på å støtte «Håndball for alle», kan du vippse et valgfritt beløp til #609889. Klubbens egen vipps for støtte, hvor alle innkomne midler går direkte til formålet. Da bidrar du til at flere får muligheten til å oppleve gleden av håndball.