Vi er stolt av vår hovedsponsor!

      Kommentarer er skrudd av for Vi er stolt av vår hovedsponsor!

Klubben er stolt av vår hovedsponsor Hålogaland Kraft, og vi håper at du vektlegger HLK sitt bidrag til lokalsamfunnet når du velger din kraftleverandør!

Det var i september i fjor vi utvidet samarbeidet med Hålogaland Kraft, og det lokale e-verket ble klubbens hovedsamarbeidspartner.

-Vårt hovedfokus ligger lokalt, og vi støtter og samarbeider med mange, inkludert den lokale håndballen. HHK er en stor klubb med høy aktivitet, mange aktive og ikke minst mange ildsjeler som gjør en viktig jobb for barn, ungdom og voksne, sier Ørjan Kvalø fra Hålogaland Kraft.

-Vi er veldig fornøyd med å få avtalen med HLK på plass. Skal vi få ting til er vi helt avhengig av støtte fra næringslivet, og vi ser en klar tendens til at det er selskapene med lokal tilhørighet som dominerer rundt sponsorbordene, sier Eskil Hegge fra Harstad Håndballklubb.

Synlig og tett på
Gjennom avtalen vil Hålogaland Kraft-logoen være å finne på alle draktene i HHK, og Hålogaland Kraft vil spesielt involvere ansatte og kunder i aktiviteter i og rundt HHK.

– Jeg er godt kjent med sporten, i og med at jeg selv har kastet litt ball. Jeg kan love flotte besøk for både kunder og ansatte som tar turen til Stangneshallen sammen med oss, sier Kvalø.

Kontaktperson for media:
Ørjan Kvalø,  leder Hålogaland Kraft Kunde AS, 90 54 34 80, orjan.kvalo@hlk.no
Eskil Hegge, Nestleder Harstad Håndballklubb. 99 20 37 51, eskil.hegge@gmail.com

På bildet fra venstre: Karina Lindstrøm, Ørjan Kvalø, Eskil Hegge, Thomas Hansen