Oppmøteregistrering

Covid-19-pandemien gjør at alle som besøker Stangneshallen i forbindelse med trening, kamp eller andre arrangementer i regi av Harstad håndballklubb må registreres med navn og telefonnummer. Ved en eventuell smittesituasjon vil listen over oppmøtte benyttes i forbindelse med smittesporing.

Spillere og trenere benytter Spond til trening og kamprapporten fungerer som protokoll i forbindelse med kamp. Alle andre må følge veiledningen under!

Publikum og personer i støtteapparatet som ikke er registrert i en av de ovennevnte, registrerer seg selv online på følgende adresse (du «sjekker inn i» Stangneshallen):

http://qrona.nif.no

Du kan registrere deg ved å bruke Vipps eller idrettens ID, og det som blir tatt vare på i vår logg er navn, telefonnummer og tidspunkt du sjekket inn. Benytt gjerne QR-koden, eller velg «Stangneshallen» som innsjekkingspunkt (gjøres etter innlogging).

I en gruppe (f.eks. familie) holder det at én person logger inn og registreres med telefonnummer, men denne personen må registrere navn på alle i følget. Det er viktig at alle navn blir registrert!

Har du ikke Vipps eller Idrettens ID, kan arrangementets smitteansvarlig registrere deg inn! Du finner h*n i nærheten av inngangen.

Data blir lagret i 30 dager, så slettet.

Les mer om løsningen fra Norges idrettsforbund her (ekstern lenke).