Oppdatert Covid-19-status

      Kommentarer er skrudd av for Oppdatert Covid-19-status

Om sesongoppstart, Tjuvstarten, Kraftcupen og Covid19. Vi har lagt bak oss en krevende vår, en litt lettere sommer og er nå i gang med sesongstarten. Den blir selvsagt ikke helt som andre sesongstarter, på grunn av den pågående pandemien. Vi følger stadig med på utviklingen, og på de råd og retningslinjer som kommer fra myndighetene (som stadig endrer seg), og innretter oss etter beste evne. Det er ikke noe vi heller vil enn at vi skal få trene håndball igjen og spilt kamper! Dog må vi sørge for at både spillere, trenere og støtteapparat er trygge. Idrett er viktig, men liv og helse kommer i første rekke!

Både Tjuvstarten og Kraftcupen er avlyst

Vi håpet i det lengste at det skulle være mulig å gjennomføre disse to turneringene for henholdsvis seniorer og aldersbestemte lag i høst, men vi må bare innse at det ikke lar seg gjøre under de rådende omstendighetene. Det er med tungt hjerte vi har sendt ut informasjon om avlysning til de lagene som har meldt seg på. Vi krysser fingrene for at alt blir bra, og at vi igjen kan fylle hallene i byen opp med glade håndballspillere i alle aldre til neste år!

Oppstart av treninger

Vi starter opp med treninger så snart det er trygt. Det er mange smittevernregler som må overholdes, og både trenere og støtteapparat må være klare, slik at vi tar dette gradvis. Vi har så vidt begynt med de aller eldste lagene, og vil åpne opp for andre lag så snart det kjennes trygt. Alle lagene har en Facebook-gruppe for foresatte, og vi anbefaler alle å bli medlem der det er relevant – også om du har et barn eller ungdom som vurderer å begynne. Der får du med deg siste nytt.

Oppdaterte treningstider finner du her: https://harstadhk.com/treningstider/

Mer informasjon

Vi legger ut informasjon om oppstart av treninger og annen relevant informasjon på vår Facebookside (https://www.facebook.com/HarstadHK/) – lik oss der, og få med deg alt. Flere av våre lag har også sine egne sider, for eksempel herrelaget (https://www.facebook.com/harstadhkherrer) og damelaget (https://www.facebook.com/hhkdamer) – som begge skal spille i allnorsk andredivisjon så snart pandemisituasjonen åpner for det!

Vi jobber også med å få lagt ut smittevernregler og annen relevant informasjon som er nyttig for foreldre og spillere å vite om. Det kommer snart på hjemmesiden vår.