J15-spillere skal ut Bring-kvalik!

      Kommentarer er skrudd av for J15-spillere skal ut Bring-kvalik!

Team Hålogaland er et samarbeidslag mellom Lødingen Håndballklubb og Harstad Håndballklubb. Laget forsøker å kvalifisere seg til Bring-serien kommende helg – i Lødingen! Bring-serien er et nasjonalt seriespill for 16-åringer, og er det høyeste nivået man kommer før man eventuelt går inn i regionslag eller aldersbestemt landslagspill.

4 lag skal i ilden, og de 2 beste går videre i kvalifiseringen. Laget skal møte følgende lag sørfra:

  • Larvik Turn, lørdag kl. 12:00
  • Sarpsborg, lørdag kl. 18:00
  • Gjøvik HK, søndag kl. 11:30

De tre andre lagene spiller også innbyrdes, så her blir det knakende god håndball hele helgen! Lødingen er jo bare en knapp time unna, så det er bare å fylle opp bilen og hei fram disse ungjentene – de kommer til å møte tøff motstand, og en ekstra «spiller» på tribunen kan være det som skal til!

Bak fra venstre: Edna Arntsen (Harstad), Nadine Elise Nilsen (Lødingen), Martine Hammer (Harstad), Andrea Myrland (Lødingen), Mathea Haukebø (Harstad) og Mathilde Sandness (Harstad). Foran fra venstre: Hanne Bergland (Harstad), Angelica Hov Kjellbergvik (Lødingen), Maya Angel Knutsen (Lødingen), Thea Amalie Naustvik (Lødingen), Elinor Ellingsen (Lødingen) og Mariell Haugnes (Harstad)

Om laget

Team Hålogaland ble dannet for å gi et tilbud til spillere i J15/16-serien som ønsket å satse litt ekstra i år, og som ønsket å høste erfaring fra spill i nasjonal serie. Bring-serien henger høyt, og dersom laget ikke kvalifiserer til dit, så vil de spille i den Nord-norske toppserien i stedet.

Trenere for laget er Monica Myrland, Anders Hov Kjellbergvik og Marianne Hov Kjellbergvik – alle Lødingen. Forberedelsene er gjort med egentrening i sommer, samt treningssamlinger i Lødingen i august.

Begge klubbene stiller med lag i ordinær J15-serie i tillegg.