Gladnyhet til alle medlemmer

      Kommentarer er skrudd av for Gladnyhet til alle medlemmer

Det siste året har det vært utfordrende å drive klubb. Det har vært utfordrende å være trener, spiller, dommer og foresatt. Men sammen har vi «stått han av» så langt!

Mange har slitt med motivasjonen! Vi har savnet å trene skikkelig, trene litt, trene inne og å trene sammen. Vi har savnet å spille kamper, å få dømme kamper, reise sammen og heie sammen – men vi har trent når vi har kunnet, og spilt når det har vært lov.

Vi har vært nødt til å finne mange nye løsninger underveis, og nye ord som kohorter og smittevern har blitt hverdagskost. Benker har blitt garderober, og nødutganger har blitt innganger. Det er tape overalt, merker, skilt, spritdispensere og alt mulig. Oppi alt dette har alle gjort sitt beste for å gjøre ting så normalt som mulig.

Styret er stolte over jobben som gjøres rundt om i lagene, og at vi som klubb har klart å stå samlet i denne perioden. 

Vi vet at det ikke er nok å bare trene

Vi er også klar over at det ikke er nok å bare trene, og at sesongen har manglet mange viktige elementer for dere alle. Treningsavgiften skal ikke bare dekke kostnadene til trening, den skal også være med på å dekke kostnadene til kamparrangement, reising, cup, dommere, utstyr og ellers det som trengs for å drive klubben. Når mange av disse elementene ikke har vært til stede, blir det ikke naturlig for oss å drive inn avgiften som vanlig. I tillegg er vi klar over at mange har blitt påvirket økonomisk av COVID-19, og at det også gjelder for medlemmer og foresatte i klubben.

Så derfor håper vi dere alle blir litt glade for dette: 
DET BLIR IKKE FAKTURERT TRENINGSAVGIFT FOR SESONGEN VI ER INNE I NÅ!

Styret

Du kan støtte hvis du vil

For de som likevel ønsker å støtte klubben tar vi imot bidrag på Vippsnummer 609889 med stor takknemlighet. Beløp er valgfritt, og alle innkomne midler øremerkes til klubbens inkluderingsprosjekt «Håndball for alle».

Hold ut og motiver hverandre, så håper vi det snart vi er tilbake til kamper, reiser og masse tid sammen.

Hilsen styret