Tjuvstarten 2020

Harstad håndballklubb har den glede av å invitere dere til en helg med treningskamper før sesongstart 2020!

Vi starter fredag kveld klokken 18:30 og avslutter på søndag klokken 17:00, og alle kampene spilles i Stangneshallen.

Påmelding i Profixio

Påmeldingsavgiften er som følger:

1 lag: 2000 kr
2 lag: 3000 kr
3 lag: 3500 kr

Påmelding via Profixio: https://www.profixio.com/reg/tjuvstarten-2020

Påmeldingsfrist er 9.september. Kampoppsettet blir klart 14.september. PS! Lag som trekker seg etter påmeldingsfristen vil bli ilagt gebyr på 1500 kr.

NB! Du vil få en faktura fra Profixio for hvert lag som meldes på – uten rabatt. Om dere er flere lag fra samme klubb; meld på alle lag om vanlig, og ta kontakt med oss – da vil vi sørge for å ordne med rabatt iht. listen over!

Innbetalingen gjøres til Harstad Håndballklubb før turneringen starter.

Konto: 4730 05 97382 (merk med klubb/lag)
Ibam: NO1047300597382
Swift: HASDN021

Overnatting

Det rimeligste alternativet er skoleovernatting. Det foregår på Kanebogen skole, i gangavstand fra Stangneshallen. Prisen på det er 850 kr per klasserom, som tar maks 14 personer.

Det er også mulighet til å kjøpe en frokostkasse til 14 personer, som koster 800 kr for helga. Denne kassen inneholder alt dere trenger for en god start på dagen: Kaffe, juice, brød, knekkebrød, ost, skinke, salami, syltetøy, majones, smør, agurk og paprika. I tillegg tallerkener, kopper og bestikk.

Bestilles samtidig som ved påmelding (i Profixio)

Alternativ 2 er overnatting på vårt samarbeidshotell Clarion Collection Hotel Arcticus. Bestilles gjennom oss – ta kontakt for gjeldende pris og tilgjengelighet (se kontaktinfo lenger ned).

Kampreglement

Det spilles etter NHFs lov og kampreglement, med følgende unntak:

  • Det tillates kun 1 lagstimeout per kamp
  • Rekkefølgen i puljen avgjøres slik: innbyrdes oppgjør, total målforskjell, flest scorede mål.
  • Turneringen gir mulighet for spillere som har meldt overgang til annen klubb, men som ikke er spilleklar iht. karantenetid (14-30 dager).

Mat og drikke

I vår turnerningskafe i Stangneshallen vil det være mulig å kjøpe mat og drikke gjennom hele turneringen. Her kan du betale med Vipps eller kort.

HVa med Covid-19-situasjonen?

Vi planlegger for at Tjuvstarten skal kunne gjennomføres som vanlig, og har troen på at det skal la seg gjøre når vi nå ser at restriksjonene knyttet til Coronaviruset løses opp. Dersom det allikevel skulle være restriksjoner til høsten som gjør at vi må avlyse turneringen, så vil vi selvsagt refundere påmeldingsavgift og overnatting bestilt gjennom oss.

Noe du lurer på?

Ta kontakt med oss via e-post kontor@harstadhk.com, eller ring styreleder Beate Tande på mobil 97501483 (etter kl 15).