Kraftcupen 2021

Velkommen til Kraftcupen 2021 – 24.-26. september

Turneringstelefon

Spørsmål knyttet til turneringen, og bestilling av transport, rettes til vår turneringstelefon:

48132353

Påmelding

Påmelding gjøres ved å følge denne lenken:

Kraftcupen 2021, Harstad håndballklubb – Profixio

Vi setter pris på tidlig påmelding, og du kan være trygg på at om Covid-situasjonen endrer seg negativt så vil det være mulig å avbestille og eventuell påmeldingsavgift blir tilbakebetalt (vi fakturerer uansett ikke denne før etter sommeren).

Årsklasser

Vi satser på å fylle opp alle årsklassene fra mix og oppover til og med 16 år, og håper at dere har lyst til å bli med! Vi tar et lite forbehold om å slå sammen klasser for å skape best mulig sportslig opplevelse for dere!

Overnatting (oppdatert)

Overnatting foregår på 2 skoler; Kanebogen skole og Harstad skole. Bestillingen av dette gjøres i Profixio, som en tjeneste. Overnatting og frokostpakke bestilles hver for seg. En overnatting gjelder for ett lag, inntil 15 personer. Dersom dere er flere enn det, må det bestilles ekstra gjesteplass.

Det er anledning til å parkere campingvogn utenfor Kanebogen skole, men det er ikke tilgang på strøm der. Det er strømuttak utenfor Stangneshallen, som kan benyttes til «lading».

Følg oss på Facebook!

Turneringen har en egen side på Facebook, følg den for å få med deg siste nytt, både før, under og etter turneringen: https://www.facebook.com/kraftcupen

Publikum – registreres på laget i Profixio (oppdatert 21/9)

Kraftcupen arrangeres i (slutten av) en pandemi, og det betyr at vi må gjøre en del grep som ikke er så vanlig i turneringer. Kraftcupen arrangeres som en lukket turnering. Det betyr at bare personer som er tilknyttet og registrert på et lag slipper inn.

Hvert lag kan ha inntil 17 personer knyttet til seg, og det inkluderer både spillere, trenere, lagleder og eventuelle sjåfører/foresatte.

For lagene i 9- og 10-årsklassen gjelder andre regler: der har vi mulighet til å ha en foresatt per spiller – så lenge de er fullvaksinerte (med grønt covid-pass) . Så et lag med 9 spillere kan ha 9 foresatte, i tillegg til lagleder/trener. Dette fordi vi har klart å samle disse kampene og kan bruke andre «kohort»-regler. Det er ikke mulig å ha med søsken eller andre som ikke er vaksinert på denne kvoten.

Alle må være registrert i spilletroppen i profixio (benytt «foresatt» på alle som ikke er trenere, spillere eller lagledere). Dette må gjøres før turneringen starter.

Harstad skole/mixlagene: Her har vi mulighet til å ha to foresatte per spiller – så lenge de er fullvaksinerte (med grønt covid-pass) . Dette fordi vi har klart å samle disse kampene og kan bruke andre «kohort»-regler. (Det er kun Harstad lag i denne gymsalen). Lagleder fyller ut liste med navn og telefonnummer på alle foresatte som skal inn, og leverer dette til hallansvarlig ved ankomst. NB! Det er ikke mulig å ha med søsken eller andre som ikke er vaksinert på denne kvoten!

Garderober og anledning til å være i hallen

Det blir en del ekstra logistikk i turneringen, og alt vi gjør er for å skape en trygg ramme med tanke på å hindre smittespredning.

Kampverter vil møte lagene som skal ha kamp, og lede dem inn i garderobene. Etter skift, må alle sørge for å ta med seg sitt tøy/utstyr ut, kampverter vil geleide dere til anvist plass på tribunen der dere kan vente på kampstart. Her får lagene en dedikert plassering, og det er viktig at man forholder seg til denne!

Etter kamp blir lagene ført ut/inn i garderobe for skift.

Det vil bli anledning til å dusje i garderobene. Det er begrenset mulighet til å oppholde seg i hallen, så her må dere bare følge anvisningene til kampvertene.

Desinfeksjon

Vi «fogger» alle hallene med desinfeksjonsmiddel før turneringen går i gang. Dette middelet motvirker spredning av eventuelle virus, og virker over lang tid. Derfor skal det ikke benyttes håndsprit i hallene (den motvirker middelets effekt). Vi gjentar foggingen for hver turneringsdag, selv om middelet i seg selv skal holde over flere dager.

Mer informasjon

Du vil etter hvert finne mer informasjon om turnering, overnatting, regler og påmelding under «Kraftcupen 2021» i menyen over (eller under her).

Kraftcupen kommer i stand med god hjelp fra vår hovedsponsor: